21 en 22 juni 2017

– vanaf 14.00 uur –

21 en 22 juni 2017

– vanaf 14.00 uur –

21 en 22 juni 2017

– vanaf 14.00 uur –

21 en 22 juni 2017

– vanaf 14.00 uur –

Deelnemers

Schuitemaker

Schuitemaker ontwikkelt, produceert en verkoopt al ruim 95 jaar professionele landbouwwerktuigen. Daarnaast biedt Schuitemaker sinds ca. 10 jaar oplossingen in gladheidbestrijding. De kracht van alle Schuitemaker producten is met name de eenvoud en het gemak voor de gebruiker. Daarbij zijn service, veiligheid en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten. Schuitemaker luistert naar de wensen van klanten, signaleert behoeftes, volgt technologische ontwikkelingen nauwgezet en verkoopt machines over de hele wereld.

Schuitemaker is een partner voor de loonwerker en de moderne veehouder en biedt innovatieve oplossingen die hun bijdrage kunnen leveren binnen de kringloop:

Innovatie is een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van Schuitemaker Machines. Zo is bijvoorbeeld de Rapide met NIR-applicatie ontwikkeld. De gehaltes (o.a. drogestof, NDF, ADF, etc.) kunnen gemeten worden, dit gecombineerd met gewichtsmeting, positie bepaling (GPS) en internet koppeling (Cloud service) maakt dat de opbrengst van het perceel exact bepaald kan worden. Hierover informeren we u graag!

www.sr-schuitemaker.nl

Evers Agro

Evers Agro BV is meer dan 50 jaar fabrikant van grondbewerkingsmachines. Wij bieden een compleet en zeer divers programma grondbewerkingsmachines, bemestingstechniek en graslandverzorging aan en kunnen altijd maatwerk leveren. Onze deskundige medewerkers bekijken samen met u wat u nodig heeft om de grond op uw bedrijf te verbeteren. Evers biedt de oplossing die voor u werkt! Ons afzetgebied is wereldwijd, maar de Nederlandse loonwerker, veehouder en akkerbouwer blijft één van onze belangrijkste doelgroepen.

Tijdens de Loonwerk Velddagen 2017 brengen wij u graag op de hoogte van onze noviteiten op het gebied van graslandverzorging en plaatsspecifieke bemestingstechniek.

Tijdens de demonstratie tonen wij het effect van grondbewerking met de Evers Agro machine op de bodemstructuur en gewas opbrengsten. Daarbij gaan wij dieper in op de aspecten die van belang zijn om een maximaal bodem rendement te realiseren. Evers Agro heeft uitgebreide praktijkervaring en zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen die uw werkzaamheden vergemakkelijken, verbeteren en die u een besparing opleveren zowel in kosten als in tijd. Bezoek onze demo stand en ontdek hoe wij kunnen helpen uw bodem in topconditie te krijgen!

www.eversagro.nl

ForFarmers

Klanten ondersteunen bij een goede en efficiënte ruwvoerwinning en -benutting is één van de speerpunten van ForFarmers. Meer en beter ruwvoer per hectare is voor de meeste bedrijven een uitstekende kans om te werken aan een lagere kostprijs per kg melk. Met de nieuwe totaalaanpak TERRA+ stelt ForFarmers elke veehouder in staat om meer melk te produceren met voer van eigen bodem.

ForFarmers is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de veehouderij. ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming”: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij. Door intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Dit wordt gerealiseerd met een aanbod van maatwerk en Total Feed-oplossingen en met een gerichte aanpak ondersteund door gespecialiseerde en deskundige professionals. Met een afzet van circa 9,1 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is ForFarmers marktleider in Europa.

www.forfarmers.nl

Vredestein

Het Nederlandse Apollo Vredestein B.V. heeft haar hoofdkantoor in Enschede en ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige banden onder de merknamen Apollo en Vredestein. Het merk Vredestein bestaat ruim honderd jaar en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een premium merk in de bandenindustrie. Onder deze merknaam verkopen wij onder andere banden voor agrarische toepassingen. Bijvoorbeeld de Flotation Trac, het resultaat van de meest recente inzichten op het terrein van landbouwtechniek en bandconstructie.
Flotation Trac combineert, op een optimaal prestatieniveau, een hoog draagvermogen met een relatief lage bandspanning. Bovendien verenigen ze een groot contactoppervlak met een lage rolweerstand. Ze zijn uiterst gebruikszeker bij relatief hoge snelheden en garanderen een lange levensduur. Een belangrijke eigenschap van de Flotation Trac is de vlakke loopvlakcontour met de ronde schouders, deze zorgt voor een optimale verdeling van de belasting op het contactvlak. Door die belasting evenredig te verdelen zorgt de Flotation Trac voor minimale spoorvorming en daardoor blijft de bodemstructuur zoveel mogelijk behouden.

Vredestein Flotation Track kent nog meer voordelen, tijdens de Loonwerk Velddagen lichten we deze graag tot in detail toe!

www.vredestein.nl

Holaras

Sinds 1911 is Hoopman Machines B.V. uit Aalten fabrikant van de Holaras machines. Er worden machines geproduceerd en ontwikkeld voor de landbouw, akkerbouw, uienverwerking, industrie en biogas. Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met de mogelijke opties.

Op 8 september 2011 ontving Hoopman Machines B.V. het ‘predicaat Hofleverancier’. De uitreiking vond plaats tijdens de receptie welke gehouden werd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Hoopman Machines B.V. staat voor een gezond bedrijf dat wereldwijd reputatie heeft opgebouwd in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie!

www.holaras.nl

JCB

JCB is de marktleider in agrarische en knikgestuurde verreikers. Bovendien produceert JCB als enige een reeks laadschoppen specifiek voor de loonwerker.

De JCB-laadschoppen zijn gebouwd met het oog op kwaliteit en betrouwbaarheid om optimale en duurzame prestaties te garanderen, uur na uur, dag na dag. Met een hoog vermogen en koppel, bieden deze machines een ongekende productiviteit ondanks hun lage brandstofverbruik. Bovendien voldoen ze aan de Tier4Final-emissienormen zonder dure DPF.

De JCB Agri-verreikers zijn de kloplopers van de markt: ze leveren krachtige prestaties met een lager brandstofverbruik, zijn voorzien van Lock-Up transmissies voor hogere wegsnelheden en zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Ideaal rendement voor de professionele gebruiker.

Meer weten? Bekijk de volledige reeks op www.jcb.com

Mechan Groep

Mechan Groep is dé distributeur voor AGCO merken in Nederland. Voor de hooibouw voeren we de producten van Fella, Massey Ferguson en Fendt. Mechan Groep levert voor alle merken een compleet programma machines voor de grasoogst, bestaande uit trommel-, schijven-, en combinatiemaaiers, schudders en zwadharken. Machines van bewezen kwaliteit, voor professionele agrariërs en loonwerkers. Deze topmerken worden verkocht via afzonderlijke, landelijk dekkende netwerken van gespecialiseerde dealerbedrijven, die daarnaast onderhoud en service verzorgen. Mechan Groep ondersteunt de dealers met professionele marketing, verkoop, aftersales service, onderdelenvoorziening en technische producttrainingen. Door al deze activiteiten worden de dealers geholpen om een maximale klanttevredenheid te bereiken.

www.mechangroep.nl

Topcon

Door een snel groeiende wereldbevolking moet er wereldwijd meer geproduceerd worden met minder, dus dient de efficiëntie te worden gemaximaliseerd. Door met hoogwaardige Topcon-oplossingen te werken, kunnen u en uw klanten  betere operationele efficiëntie en hogere rendementen bereiken en hierdoor een efficiëntere voederwinning realiseren. Topcon-oplossingen zijn gecreëerd om efficiënter te kunnen werken; ze richten zich op productiviteitsverbeteringen en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Zo kunt u, als loonwerker, of uw klant zich concentreren op het gewas, terwijl Topcon zorgt voor de benodigde toekomstgerichte technologie.

Wilt u weten hoe de efficiëntie en rendementen te verbeteren en wilt u weten wat Topcon Agriculture u kan bieden? Bezoek onze stand tijdens de Loonwerk Velddagen of nodig ons uit om u verder te informeren.

Topcon – with you all the way!

www.topcon-ag.nl

Locatie

Elsenerveldweg 8
7462 PN Rijssen


Op het perceel van Mts. Wessels.
Neem op de A1 afslag 27, volg
de bewegwijzeringsborden. Er is
volop gratis parkeer­gelegenheid.